Buka ménu utama

Negara Harja, Pakuan Ratu, Way Kanan

Negara Harja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pakuan Ratu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Harja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanPakuan Ratu

Citakan:Pakuan Ratu, Way Kanan


Gnome-home.svg