Buka ménu utama

Negara Mulya, Negara Batin, Way Kanan

Negara Mulya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negara Batin, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Mulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegara Batin

Citakan:Negara Batin, Way Kanan


Gnome-home.svg