Buka ménu utama

Negeri Jahe nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kutabuluh, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Jahe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanKutabuluh

Citakan:Kutabuluh, Karo


Gnome-home.svg