Buka ménu utama

Negeri Ratu Ngambur, Ngambur, Pesisir Kulon

Negeri Ratu Ngambur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ngambur, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ratu Ngambur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanNgambur

Citakan:Ngambur, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg