Negeri Ratu Ngambur, Ngambur, Pesisir Kulon

Negeri Ratu Ngambur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ngambur, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ratu Ngambur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanNgambur

Citakan:Ngambur, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg