Buka ménu utama

Negeri Sungkai, Gunung Labuhan, Way Kanan

Negeri Sungkai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Labuhan, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Sungkai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanGunung Labuhan

Citakan:Gunung Labuhan, Way Kanan


Gnome-home.svg