Buka ménu utama

Neusok nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Kamal, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Neusok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Kamal

Citakan:Darul Kamal, Aceh Besar


Gnome-home.svg