Buka ménu utama

Ngamprah, Ngamprah, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Ngamprah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ngamprah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ngamprah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanNgamprah




Gnome-home.svg