Buka ménu utama

Ngaol nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tabir Barat, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Ngaol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir Barat

Citakan:Tabir Barat, Merangin


Gnome-home.svg