Buka ménu utama

GOOD MORNING.


Ngaran-Ngaran poé dina Sastra Sunda [Sundanese Days Names]

--- Dina Basa Sunda aya istilah 'Saptasara'. Sapta hartina 7, Sara hartina Poe, jadi Saptasara téh 7 Ngaran poé dina Sastra Sunda.

Di handap ieu ngaran-ngaran poé 'Saptasara': [Sundanese > English] 1- Radite [Panon Poe] méans Sunday 2- Soma [Bulan] méans Monday 3- Anggara [Mars] méans Tuesday 4- Buda [Merkuri] méans Wednesday 5- Respati [Jupiter] méans Thursday 6- Sukra [Venus] méans Friday 7- Tumpek [Saturnus] méans Saturday

--- 'Mangga Diedit'