Buka ménu utama

Nicah Awe, Simpang Ulim, Aceh Timur

Nicah Awe nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Ulim, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Nicah Awe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Ulim

Citakan:Simpang Ulim, Aceh Timur


Gnome-home.svg