Buka ménu utama

Nifolo'o Lauru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gido, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nifolo'o Lauru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanGido

Citakan:Gido, Nias


Gnome-home.svg