Nining Méida nyaéta tukang ngawih pop-sunda Indonésia taun 1980-an. Nining Méida réa ngahaleuankeun lagu-lagu nu diciptakeun ku Nano S., kawas lagu Potrét Manéhna, Kalangkang, Anjeun, Tibelat, sarta Rangrang Panyawangan. Sajaba ti ngawih, Nining ogé muka usaha ngajualan parsél ku cara nawarkeun ka rélasina.[1]

Nining Meida émang boga bakat dina tembang Sunda, padahal manéhna teu boga génré nyalira, nu ngabentuk urang lain urang sorangan tapi batur.[2]

Lagu anu kawentar nepi ka ayeuna nyaéta lagu nu judulna "Kalangkang".[3]

RujukanÉdit

  1. Dari Parcel ke Kue Lebaran
  2. Sinaga, Deddy. "Nining Meida: Potret Penyanyi Sunda yang Legendaris". student (dalam id-ID). Diakses tanggal 2021-12-13. 
  3. "Nining Meida biography". Last.fm. Diakses tanggal 2021-12-13. 

Tumbu luarÉdit