Buka ménu utama


Nomer telepon di Bahrain ilaharna miboga 8 angka iwal dina kode pondok nu leuwih singket. Nomer pesawat darat tetep kalobaananana dimimitian ku 1. Nomer telepon sélulér jeung pager dimimitian ku 3* atanapi 663* atanapi 669* ditangtukeun ku panyadia layananna.

Nomer telepon Bahrain
Lokasi
NagaraBahrain
BuanaAsia
Kode aksés
Panggilan nagara+973
Awalan internasional00
Awalan kadua
Rancangan panggilan
Nu ngaturBadan Pangatur Telekomunikasi Bahrain
RupaKatutup
Jumlah angka (nasional signifikan)8 (biasana)

euweuh kode wewengkon di Bahrain, tapi 2 angka sanggeus awalan pesawat darat ngawakilkeun wewengkon atanapi kotana.

Batelco[1] nyaéta pausahaan panyadia layanan utama pikeun pesawat darat. Panyadia layanan telepon sélulér contona Batelco, Zain[2], jeung Viva[3].

Jangkauan Rupa Panyadia[4]
133 Pesawat darat Etisalcom[5]
1344 Pesawat darat Rawabi
1350 Pesawat darat Elephant Talk
136 Pesawat darat Zain[2]
1600-1603, 1606-1607 Pesawat darat Neutel
1610, 1616, 1619 Pesawat darat Kalam[6]
165 Pesawat darat 2Connect[7]
166 Pesawat darat Lightspeed[8]
17 Pesawat darat Batelco[1]
31 Sélulér Royal Court
322, 383, 384, 388, 39 Sélulér Batelco
33, 340, 341, 343-345 Sélulér Viva[3]
36, 377 Sélulér Zain
6111 Universal Kulacom
6160 Universal Kalam
6600, 6688 Universal Rawabi
663, 666, 669 Universal Zain
6966-6969, 6996, 6999 Universal Rapid
7178 Universal Viva
77 Universal Menatelecom

RujukanÉdit

  1. a b "Batelco Website". Batelco.com. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  2. a b http://www.bh.zain.com/portal/page/portal/home
  3. a b "Viva Website". Viva.com.bh. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  4. "National Numbering Blocks". Tra.org.bh. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  5. "Etisalcom Website". Etisal-int.com. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  6. "Kalam Website". Kalaam-telecom.com. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  7. "2Connect Website". 2connectbahrain.com. Diakses tanggal 2012-02-01. 
  8. http://www.lightspeed.com.bh/site/index.php

Citakan:Telephone numbers in Asia


Citakan:Bahrain-stub Citakan:Telephonenumber-stub