Buka ménu utama


Nu Kaul Lagu Kaléon nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Rahmatullah Ading Affandié. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2008 ku penerbit Kiblat Buku Utama.

Nu Kaul Lagu Kaleon  
PanulisRahmatullah Ading Affandié
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2008


Nulis.jpg