Buka ménu utama


Nu Maranggung Dina Sajarah Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Édi S. Ékadjati. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Pusat Studi Sunda.

Nu Maranggung Dina Sajarah Sunda  
PanulisÉdi S. Ékadjati
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Ngeunaangua cinta yixing
Rupafanfiction
Nu medalkeunPusat Studi Sunda
Kaping dimedalkeun2010


Nulis.jpg