Buka ménu utama

Nusa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoknga, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Nusa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoknga

Citakan:Lhoknga, Aceh Besar


Gnome-home.svg