Buka ménu utama

Nusa Wungu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banyumas, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nusa Wungu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanBanyumas

Citakan:Banyumas, Pringsewu


Gnome-home.svg