Buka ménu utama

Nyalindung, Ciséwu, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Nyalindung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciséwu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Nyalindung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCiséwu

Tumbu LuarÉdit