Nyalindung, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Nyalindung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Nyalindung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.39

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit