Obrolan pamaké:Mssetiadi/Arsip/2007

Tambahkan topik
Pembicaraan yang aktif

Arsip 2006 - Arsip 2007 - Arsip 2008 - Arsip 2009 - Arsip 2010 - Arsip 2011

interwikiÉdit

kang, kango interwiki upami bade angé nami kaca kedah angé subst .. conto: [[id:{{subst:PAGENAME}}]] .. --° kang iwan ° 08:30, 13 Désémber 2006 (UTC)

maksadnamah, perhatoskeun.. interwiki , eusina variabel ,bilih janteun [[id:{{nami kec}}, {{nami dati2}}]] - engkena dihapus ku bot (invalid interwiki) --° kang iwan ° 08:56, 13 Désémber 2006 (UTC)
  • upami tos leures mah , teu nanaon.. ieumah bilih hilap.. kamari-kamari angé variabel dina interwikina, sanes nami kaca nu dituju.. ok.. kang lanjut sajah lah.. kita jadiin ka sapuluh kilo (10k artikel) --° kang iwan ° 09:16, 13 Désémber 2006 (UTC)
kang, Update heula pywikipedia na.. ? bilih aya nu error.. --° kang iwan ° 14:43, 21 Juli 2007 (UTC)
numuntkeun milinglist pywikipedia, kedah di update kumargi aya bug, bilih error engkena. --° kang iwan ° 14:57, 21 Juli 2007 (UTC)
update tias ti http://svn.wikimedia.org/svnroot/pywikipedia/trunk/pywikipedia/

PortalÉdit

kang, Portal tos ditambihkeun, kanggo Keur lumangsung tea.. (apakah akan di rebuild ?) atawa di alihkeun langsung ? (ngan hiji nu rada matak hesé ka abdi, nami poé ...heheh) tiasa di piceun ? nuhun.. --° kang iwan ° 23:38, 9 Januari 2007 (UTC)

Ngahapus eusi KategoriÉdit

kang kunaon Ngahapus eusi ti kaca kategori ieu ? --° kang iwan ° 17:41, 4 April 2007 (UTC)

Talatah sistemÉdit

kang, bade ngabantosan kan Kandar dina ngalengkepan Talatah sistem ? upami badé ngke ku abdi tiasa di pasihan tumbu kaditu.. tepangan kang kandar kanggo janten kuncén diditu. --° kang iwan ° 05:58, 14 April 2007 (UTC)

tos di kirim ka Surélék (chek your mail), sok atuh urang tepang diditu. --° kang iwan ° 13:53, 18 April 2007 (UTC)

Końskowola - PolandÉdit

Could you please write a stub http://su.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%84skowola - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%84skowola ? Only 3-5 sentences enough. Please.

P.S. If You do that, please put interwiki link into english version. 123owca321 15:31, 4 Juni 2007 (UTC)

re:Taratas taun SMÉdit

mangga, upami bade ku akang, upami kuabdi tiasana 2 minggu deui.. :).. --° kang iwan ° 14:28, 1 Juli 2007 (UTC)

jadi kuncenÉdit

Salira tos diangkat janten kuncen. Wilujeng! --kandar 15:59, 24 Juli 2007 (UTC)

re:Tumaros Citakan:Countries and territories bordering the Indian OceanÉdit

upami ningali Navbox generic aya class="navbox collapsible , cobi pilari di en di lebetkeun di mana ?(kedah didefinisikeun) mun teu lepatman ka commons.js kedah aya--° kang iwan ° 09:35, 3 Agustus 2007 (UTC)

Thankyou very muchÉdit

THANKYOU SO MUCH Mssetiadi for your Excellent Translation help!
Your help is very Gratefully Appreciated.
May you Prosper!
If you want any favourite article to be translated into the Chinese or Taiwanese language, then I would gladly help you.
Yours Sincerely, From --Jose77 22:51, 27 Séptémber 2007 (UTC)

Perkawis Nami Jawa Barat sareng Jawa KulonÉdit

Wilujeng tepang kang kuncen. Wasta pribados Asep Hadiyana. Sim kuring nyobian searching Jawa Barat di wikipedia (versi Sunda), Tapi henteu langsung mendakan URL tempat dumukna Jawa Barat; sesah pisan. Hal ieu kumargi hasil seraching-na dialihkeun ka URL Jawa Kulon (tempat muatan Jawa Barat kiwari). Numutkeun sim kuring, URL Jawa Barat dina wikipedia versi Sunda henteu kedah dialihkeun ka URL Jawa Kulon. Sajabi ti eta, kecep barat tos diserap kana basa Sunda. Bujangga Manik sering ngagunakeun kecap barat sajabi ti kulon. Urang Sunda kiwari oge sering namah ngagunakeun terminologi Jawa Barat atanapi Jabar; arang kakuping anu ngagunakeun Jawa Kulon. Kitu numutkeun sim kuring mah. Kirang langkungna neda dihapunten.--Hadiyana 05:29, 24 Oktober 2007 (UTC)

Re: Perkawis Nami Jawa Barat sareng Jawa Kulon
Bagea, wilujeng tepang. Sumangga linggih Kang Asep. Bingah pisan yeuh, aya deui geuningan nu kersa ngaropéa Wikipedia basa urang teh. Perkawis nami Jawa Barat sareng Jawa Kulon, memang teu acan aya sawala nu komprehensip ngeunaan hal ieu. Nu janten patokan ayeuna-ayeuna ieu, mung rehna kecap-kecap Basa Indonesia nu patali sareng arah (barat, timur, selatan, utara), ku urang salami aya keneh Basa Sundana, nya disundakeun wae. Margi dina Basa Inggris oge, Jawa Barat, Jawa Tengah sareng Jawa Timur teh janten West Java, Central Java, East Java, sareng sajabina. Ku ayana hartos nu sami antawis Jawa Barat sareng Jawa Kulon (nunjukkeun Pulo Jawa palih kulon), nya salasahijina dialihkeun (REDIRECTED), janten upami milari Jawa Barat atanapi Jawa Kulon, teu aya masalah. Salajengna, dugikeun ka ayeuna tos seueur artikel anu kecap arahna disundakeun, ku kituna upami memang kinten-kinten hoyong dirobih, kedah mertimbangkeun ngarobih sadayana, sareng oge kedah disatujuan ku komunitas urang. Saena urang candak rembugannana kana kaca sawala wae nya, mudah-mudahan seueur nu tiasa sasarengan milari jalan kaluarna, da ayeuna mah sakedikan atuh nu sok naronghol teh. Saribuk panginten. Urang ngalih ngobrolna dina Kaca sawala nya, konsensusna mah engkin kumaha saur komunitas. Samentawis mah, margi teu acan aya patokan, mangga bilih bade nyerat barat atanapi kulon, nu penting nyerat heula. Kanggo langkung amanna mah, nyerat perkawis sanes nu henteu aya kulon kidulan panginten nya :) --Tedi 06:02, 24 Oktober 2007 (UTC)
Mangga nyanggakeun kang--Hadiyana 07:38, 24 Oktober 2007 (UTC)

Cara Némpélkeun Gambar di WikipédiaÉdit

Kang, punten bade tumaros, kumaha carana nempelkeun gambar kana kaca wikipedia? Sim kuring gaduh sababaraha gambar kanggo ditémpélkeun dina kaca nu nembé didamel sapertos dina kaca Gunung Sunda. Hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosannana.--Hadiyana 03:13, 26 Oktober 2007 (UTC)

Nama lokalÉdit

Maaf memakai bahasa Indonesia. Wah saya lihat di sini juga ada diskusi mengenai penggunaan nama nasional atau lokal. Saya di Wikipedia Jawa sebenarya juga ingin memakai nama dan ejaan lokal. Tapi kalau misalkan di sini sudah diimplementasikan, mungkin lebih mudah untuk mempertanggungjawabkan jika ada yang menanyakan kelak. Sebab di Wikipedia bahasa2 daerah dan dialek lainnya hal ini juga dilakukan. Terima kasih. Meursault2004 12:39, 1 Nopémber 2007 (UTC)

Memang benar itu mas. Cuma saya jadi ingat suatu hal di Wikipedia id: mengenai nama pulau dan provinsi2 di Sumatra. KBBI menganjurkan pengejaan tanpa pepet tapi beberapa pemda menulis misalkan Sumatera Barat. Nah mana yang diikuti? Saya tentu juga setuju tentang penggunaan nama lokal. Di jv: provinsi2 di Jawa telah memakai nama lokal seperti Jawa Kulon dan Jawa Wétan. Untuk kabupaten dan kota juga saya coba dan saya bereksperimen pula untuk tingkat kecamatan. Meursault2004 02:10, 2 Nopémber 2007 (UTC)

Aksara SundaÉdit

Tadi saya barusan mencoba menterjemahkan aksara Sunda ke bahasa Jawa aksara Sundha namun belum mengerti semuanya :-) Mungkin anda bisa membantu? Terima kasih sebelumnya. Meursault2004 12:46, 1 Nopémber 2007 (UTC)

Ah terima kasih banyak! Meursault2004 13:09, 1 Nopémber 2007 (UTC)

Re:Bandung KulonÉdit

Wilujeng tepang ogé, kang! Insya Alloh Kabupatén Bandung urang lereskeun. Mung punten abdi mah masih diajar. Citakan: JaBar ogé maksadna mah dilereskeun, tapi kalahka janten nyéngsol kitu gening judulna (seratan sumputkeun). Manawi tiasa dibantos. Hatur nuhun. Kusyadi 23:41, 5 Désémber 2007 (UTC)

re:CoordinatesÉdit

tos dicobian di Hong Kong aya di juru gambarna.. ngan di {{Coor dms}} di oprek deui ,sigana di dokumentasina.--° kang iwan ° 13:40, 10 Désémber 2007 (UTC)

re:Ngaran pamaké Sumedang jeung SiturajaÉdit

  1. didieu tacan aya kawijakannana nu diserat kanggo nami ieu
  2. dua pamaké tacan aya kontribusina
janten teu nanaon ayeunamah.. upami aya kontribusina.. sok mangga di emutkeun kanggo ngarobih nami --° kang iwan ° 15:16, 17 Désémber 2007 (UTC)
bos, itu gambarna dari Wikipedia Basa Indonesia. arep kuring tulis lisensina. nuhun. Gampang1 13:54, 29 Désémber 2007 (UTC)
Balik deui ka kaca pamaké "Mssetiadi/Arsip/2007".