Buka ménu utama


Pasta huntu nyaéta sabangsaning pasta nu dipaké keur meresihan huntu, biasana maké sikat huntu. Di Indonesia, pasta huntu sering ogé disebut Odol, nyaéta salah salah sahiji merek pasta huntu. Sanajan merek ieu geus mangpuluh-puluh taun henteu dijual di Indonésia, ngaran Odol geus jadi ngaran generik.


Nulis.jpg