Buka ménu utama

Ofa Padang Mahondang, Pulau Rakyat, Asahan

Ofa Padang Mahondang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau Rakyat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ofa Padang Mahondang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanPulau Rakyat

Citakan:Pulau Rakyat, Asahan


Gnome-home.svg