Ofa Padang Mahondang, Pulau Rakyat, Asahan

Ofa Padang Mahondang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau Rakyat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ofa Padang Mahondang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanPulau Rakyat

Citakan:Pulau Rakyat, Asahan


Gnome-home.svg