Buka ménu utama


Oléh-oléh Pertempuran nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Rukmana Hs. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2006 ku penerbit Kiblat Buku Utama.

Oléh-oléh Pertempuran  
PanulisRukmana Hs
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2006


Nulis.jpg