Buka ménu utama

Ola Nori nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Botomuzoi, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ola Nori
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanBotomuzoi

Citakan:Botomuzoi, Nias


Gnome-home.svg