Buka ménu utama

Olak Besar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batin XXIV, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Olak Besar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanBatin XXIV

Citakan:Batin XXIV, Batanghari


Gnome-home.svg