Buka ménu utama

Olanori nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sidua'ori, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Olanori
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSidua'ori

Citakan:Sidua'ori, Nias Kidul


Gnome-home.svg