Buka ménu utama

Olayama nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huruna, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Olayama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHuruna

Citakan:Huruna, Nias Kidul


Gnome-home.svg