Oligarki mangrupa istilah dina katatanagaraan, anu ngandung harti kakawasaan nagara atawa pamaréntahan téh dikawasa ku sagolongan élit tertentu, misalna dikawasa ku kaom militér atawa para borjuis anu baroga modal atawa kakayaan anu gedé sahingga ngajadikeun maranéhna boga kakuatan pikeun ngawasa masarakat anu aya di antara maranéhanana.

Nulis.jpg