Buka ménu utama

Olindrawa Sisarahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gido, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Olindrawa Sisarahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanGido

Citakan:Gido, Nias


Gnome-home.svg