Buka ménu utama

Ombolata nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Alasa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ombolata
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAlasa

Citakan:Alasa, Nias Kalér


Gnome-home.svg