Buka ménu utama

Ombolata Sawo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sawo, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ombolata Sawo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanSawo

Citakan:Sawo, Nias Kalér


Gnome-home.svg