Buka ménu utama

Ombolata Sisarahili, Hiliduho, Nias

Ombolata Sisarahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hiliduho, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ombolata Sisarahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanHiliduho

Citakan:Hiliduho, Nias


Gnome-home.svg