Buka ménu utama

Ompu Raja Hatulian, Laguboti, Toba Samosir

Ompu Raja Hatulian nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Laguboti, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ompu Raja Hatulian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanLaguboti

Citakan:Laguboti, Toba Samosir


Gnome-home.svg