Buka ménu utama

Onan Hasang, Pahae Julu, Tapanuli Kalér

Onan Hasang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pahae Julu, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Onan Hasang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPahae Julu

Citakan:Pahae Julu, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg