Buka ménu utama

Onodalinga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulugawo, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onodalinga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanUlugawo

Citakan:Ulugawo, Nias


Gnome-home.svg