Buka ménu utama

Onohondro nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Fanayama, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onohondro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanFanayama

Citakan:Fanayama, Nias Kidul


Gnome-home.svg