Buka ménu utama

Onowaembo, Gunungsitoli, Gunungsitoli

Onowaembo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onowaembo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli

Citakan:Gunungsitoli, Gunungsitoli


Gnome-home.svg