Buka ménu utama

Onozalukhu You nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Moro'o, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onozalukhu You
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMoro'o

Citakan:Moro'o, Nias Kulon


Gnome-home.svg