Buka ménu utama

Onozikho, Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli

Onozikho nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Barat, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Onozikho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Barat

Citakan:Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli


Gnome-home.svg