Buka ménu utama

Open Directory Project (ODP), kawanoh ogé salaku Dmoz (ti directory.mozilla.org, ngaran domain aslina), nyaéta hiji diréktori kontén kabuka multi-basa ti tutumbu World Wide Web. Loka ieu dipibogaan ku Netscape tapi diwangun jeung diurus ku hiji komutas éditor sukarélawan.

Open Directory Project
DMOZ logo.png
URL dmoz.org
Komérsial? No
Rupa Diréktori wéb
Régistrasi Teu kudu
Lisénsi eusi Creative Commons Attribution 3.0 Unported
Nu mibanda Netscape (AOL)
Nu nyieun Netscape
Mimiti 5 Juni 1998
Réngking Alexa Citakan:DecreasePositive 704 ()[1]

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. "Dmoz.org Site Info". Alexa Internet. Diakses tanggal 2012-05-02. 

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Netscape Citakan:Time Warner