Buka ménu utama

Open Directory Project (ODP), kawanoh ogé salaku Dmoz (ti directory.mozilla.org, ngaran domain aslina), nyaéta hiji diréktori kontén kabuka multi-basa ti tutumbu World Wide Web. Loka ieu dipibogaan ku Netscape tapi diwangun jeung diurus ku hiji komutas éditor sukarélawan.

Open Directory Project
DMOZ logo.png
URLdmoz.org
Komérsial?No
RupaDiréktori wéb
RégistrasiTeu kudu
Lisénsi eusiCreative Commons Attribution 3.0 Unported
Nu mibandaNetscape (AOL)
Nu nyieunNetscape
Mimiti5 Juni 1998
Réngking AlexaCitakan:DecreasePositive 704 ()[1]

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. "Dmoz.org Site Info". Alexa Internet. Diakses tanggal 2012-05-02. 

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Netscape Citakan:Time Warner