Buka ménu utama

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bawolato, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanBawolato

Citakan:Bawolato, Nias


Gnome-home.svg