Buka ménu utama

Orahili, Namohalu Esiwa, Nias Kalér

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Namohalu Esiwa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanNamohalu Esiwa

Citakan:Namohalu Esiwa, Nias Kalér


Gnome-home.svg