Buka ménu utama

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sirombu, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanSirombu

Citakan:Sirombu, Nias Kulon


Gnome-home.svg