Buka ménu utama

Orahili Bo'e nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Susua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili Bo'e
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSusua

Citakan:Susua, Nias Kidul


Gnome-home.svg