Buka ménu utama

Orahili Fondrako, Ulususua, Nias Kidul

Orahili Fondrako nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulususua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili Fondrako
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUlususua

Citakan:Ulususua, Nias Kidul


Gnome-home.svg