Buka ménu utama

Orahili Mola nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Umbunasi, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili Mola
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUmbunasi

Citakan:Umbunasi, Nias Kidul


Gnome-home.svg