Buka ménu utama

Orahili Ulunoyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulunoyo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orahili Ulunoyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUlunoyo

Citakan:Ulunoyo, Nias Kidul


Gnome-home.svg