Buka ménu utama


Orchialgia nyaéta nyeri ronis dina testikel atawa kanjut nu ilaharna karek cageur sanggeus leuwih ti tiu bulan. Orchalgia bisa disababkeun ku ayana tatu, bedah, kangker atawa testicular torsion. Orchialgia bisa jadi mangrupa komplikai anggeus vasektomi.

Tempo ogeÉdit

Tumbu luarÉdit