Buka ménu utama

Orudua Lawa-lawa Luo, Lolomatua, Nias Kidul

Orudua Lawa-lawa Luo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolomatua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Orudua Lawa-lawa Luo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLolomatua

Citakan:Lolomatua, Nias Kidul


Gnome-home.svg