Buka ménu utama

Owaq nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Linge, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Owaq
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanLinge

Citakan:Linge, Aceh Tengah


Gnome-home.svg